RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi i geitangeroutlet.no håndterer dine personopplysninger. All behandling av personopplysninger skjer ihht. personopplysningsloven.

 

1. Kontaktinformasjon til geitangeroutlet.no

Geitanger Bygg AS står bak geitangeroutlet.no og er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger.


Geitanger Bygg AS

Ulsmågskaret 1

5224, Nesttun

E-postadresse: firmapost@geitangerbygg.no

 

2. Formålet med behandlingen av personopplysningene?

  • Kundebehandling

  • For at du skal kunne gjennomføre kjøp på geitangeroutlet.no

  • For å oppfylle avtaler eller andre forpliktelser vi har overfor deg

  • For å videreutvikle og forbedre funksjonaliteten på nettsiden vår

  • For å videreutvikle og forbedre tjenestene våre
     

Vi behandler bare personopplysningene fra deg i den grad det foreligger rettslig grunnlag for behandlingen, og behandlingen er nødvendig for å oppfylle det eller de formål som opplysningene er samlet inn for.

 

Manglende informasjon fra deg, kan bety at vi ikke er i stand til å tilby deg forespurte produkter eller tjenester.

 

3. Hva slags informasjon samler vi inn?

Personopplysningene vi samler inn og behandler kan være (men er ikke begrenset til):

  • Navn

  • E-postadresse

  • Telefonnummer

  • Adresse

  • Betalingsopplysninger

  • Hvilke kjøp du gjør
     

I tillegg samler vi inn informasjon om hvilke spesifikke sider du besøker hos oss, og hvilken maskinvare og programvare du bruker. 

 

4. Informasjonskapsler (cookies)

Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at det blir lagt cookies i nettleseren din, ettersom de fleste nettlesere automatisk aksepterer cookies.

 

Vi bruker denne typen cookies:

  • Nødvendige: For å sikre at siden faktisk fungerer som den skal, og av sikkerhetsmessige årsaker.

  • Funksjonelle: For å sikre brukeropplevelsen din, husker cookiene forrige besøk.

 

Hvis du ikke vil akseptere bruken av cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Merk at det kan bety at nettsiden og tjenestene våre ikke fungerer optimalt. På nettvett.no ser du hvordan du gjør det.

 

5. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling, deretter sletter vi informasjonen.

 

6. Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som jobber i Geitanger Bygg AS og med eventuelle tredjeparter i den grad det er nødvendig for å oppfylle formålene nevnt over. Vi kan for eksempel bruke en leverandør til å utføre tjenester for oss eller på våre vegne.

 

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter. 

 

Ellers kan vi oppgi opplysningene dine når det er pålagt ved lov eller når det er nødvendig for å beskytte rettighetene eller sikkerheten til selskapet, kundene eller allmennheten. Vi kan for eksempel gi opplysningene dine til myndighetene av sikkerhetshensyn.

 

Opplysningene lagres i Norge og i land Europakommisjonen har anerkjent har tilstrekkelig nivå for vern av personopplysninger. 

 

7. Andre formål

Dersom vi ønsker å bruke personopplysningene dine til annet formål enn de er samlet inn for, ber vi om samtykke fra deg. 

 

8. Dine rettigheter i forhold til innsyn, sletting og eventuelt flytting

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. Ønsker du innsyn, eller vil at noe skal slettes eller rettes, tar du kontakt på e-postadressen vår:  firmapost@geitangerbygg.no 

 

Du har også rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen vår av personopplysningene dine.